Yritysmarkkinointi

Mitä voimme tehdä yhdessä

Panini S.p.A. on suurin keräilytarrojen ja -korttien valmistusyhtiö maailmassa. Se valmistaa korkealaatuisia tuotteita, jotka edustavat laaja-alaista lisensioitua viihdettä ja urheilua.

Myynninedistys  

Avain Panini-tavaramerkin menestykseen on tarrojen käyttö tehokkaana myyntiä edistävänä työkaluna. Tämä perustuu Paninin kykyyn räätälöidä tuotteet vastaamaan yhteistyökumppanien (lelu-, vaatetus-, juoma-, elintarvike-, konditoria-, öljy- ja viestintäala, suuret vähittäismyyntiliikkeet ja ravintolat) tarpeita.

Panini-tuote tarjoaa useita vaihtoehtoja kuten pakkausten sisällä olevat lahjat, pakkaukseen kiinnitetyt lahjat, dynaamiset ilmaislahjat, kanta-asiakasohjelmat, lahjakortit, ilmaiskupongit, pikavoittopelit ja paljon muuta.

Räätälöidyt tuotteet:

º Tavaramerkkilogot albumeissa ja pakkauksissa

º Yksinoikeudella suunnitellut tarra- ja korttierikoissarjat

º Erityisesti luodut osat (julisteet, lisäsivut jne.)

Yhteistyökumppani voi valita seuraavista vaihtoehdoista, kuinka käyttää tuotetta:

º Taattu palkinto jokaisen oston yhteydessä

º Satunnainen yllätyspalkinto

º Itseoivaltava palkinto

Saatavilla olevat osat: stanssatut, pimeässä loistavat, kohokuvioidut materiaalit, ponnahduskortit, vetokortit, kaiverruskuvat ja hologrammit Painomateriaali: paperi, folio, kimalle, pvc, tekstiili

Mainostus

Paninin laajentumispolitiikka on auttanut kasvattamaan jakelua, josta on tullut tämän teollisuusalan laajinta. Paninilla on yli 3 miljoonaa tehtaanmyymälää ympäri maailman. Yhteistyökumppanit ovat todenneet Paninin tarra/korttipakkauksen ja albumin olevan ihanteellinen mainostus- ja tiedonvälitysväline laajalle kuluttajaryhmälle.

Jokaista albumia käytetään noin 10 viikkoa, minkä jälkeen se säilytetään pitkään. Albumeitamme painetaan ja myydään tuhansittain (200 000 - 1 200 000 tai enemmän). Tarjoamme mainostustilaa albumien takakansien sisä- ja ulkopuolella. Ne sisältävät albumin ainoat mainokset.

Panini-tuotteiden laaja valikoima tarjoaa runsaasti mainostilavaihtoehtoja.

Mainostilat vakiotuotteessa:
Mainostilat räätälöidyssä tuotteessa:

Mitä Panini voi tarjota sinulle 

º Voimme luoda omaperäisen ja ainutlaatuisen myynninedistysprojektin. Etsi aiheita laajasta kirjallisesta tuotannostamme ja käytä tarroja, kortteja ja pelejä julkaistaksesi kokoelman uudelleen (myös lyhennetyssä muodossa) ainutlaatuista myynninedistystä varten.

º Suunnittele yhteisaloite yhdistämällä yksi vähittäismyynnissä tällä hetkellä oleva kokoelmamme erikoisiin, räätälöityihin lahjoihin, joita on saatavalla ainoastaan yhdessä tuotteittesi kanssa.

º Voimme myös maksimoida omien mainostuotteittesi käytön.

Jos olet kiinnostunut kaupallisesta kumppanuudesta Paninin kanssa, ota meihin epäröimättä yhteyttä saadaksesi lisätietoja mahdollisesti yhteistyökumppanuudesta

º Lähetä viesti osoitteeseen: promotion@paninigroup.com 

º Lähetä faksi numeroon: +39-59-827431 

My Panini™ B2B 

My Panini™ B2B tarjoaa mahdollisuuden luoda räätälöityjä tuotteita ja ainutlaatuisia myynninedistysprojekteja. Tämäntyyppinen palvelu on suunnattu pääasiassa yrityksille, jotka haluavat käyttää tarroja (albumilla tai ilman) markkinointityökaluina konferenssien, tapahtumien ja kokousten yhteydessä.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja