UEFA Euro 2020™ Official Preview Sticker Collection

Ainutlaatuinen virallinen UEFA Euro 2020™ -ennakkotarrakokoelma Paninilta

Urheilu on Paninilla verissä ja sen suurin inspiraation ja nautinnon lähde. Koska monet urheilukilpailut on siirretty myöhempään ajankohtaan, tarjoamme faneillemme jotain ajan kuluttamiseksi yhdessä koko perheen kanssa.
 
Alun alkaen täksi kesäksi suunniteltu UEFA Euro 2020™ -turnaus on yksi tuonnemmaksi siirretyistä urheilutapahtumista.  Monien maapallon eri puolilla asuvien vakiokerääjiemme rohkaisemana Panini ei ole kuitenkaan hylännyt täysin suunnitelmiaan. Luonnollisesti Panini odottaa innolla pääsevänsä kehittämään UEFA Euro 2020™ -turnaukseen keskittyvää keräilyohjelmaa ensi kesänä, kun kisat otetaan uusiksi. Sillä välin olemme kuitenkin luoneet erityisen ennakkotarra-albumin pitääksemme keräilyharrastajat kiireisinä!
 
Ennakkoalbumi on kokonainen 72-sivuinen jalkapallotarra-albumi, joka sisältää kaikki jo jatkoon päässeet joukkueet ja esittelee 16 maajoukkuetta, jotka odottavat osallistumista lykättyihin playoff-otteluihin.

568 kerättävää tarraa saavat fanit ja kerääjät odottamaan innokkaina yhtä jalkapallokalenterin suurimmista tapahtumista. Jokaiselle joukkueelle on omistettu 28 tarraa, joihin sisältyy 23 pelaajan kasvokuva. Kerääjien kannattaa pitää silmänsä auki, sillä mukana on myös joukko erikoistarroja.

Saatavilla on kerääjän pakkaus, josta löydät virallisen UEFA EURO 2020™ -ennakkotarra-albumin ja 120 pakettia sisältävän laatikon. Laatikossa on 600 tarraa. Kokoelmaan mahtuu 568 tarraa, joten saat hyvin suurella todennäköisyydellä koko tarra-albumin täyteen tämän paketin avulla. Jokaisen laatikon pohjaan on painettu yksikäsitteinen koodi, jonka avulla saat 50 puuttuvaa tarraa ILMAISEKSI täydentääksesi albumisi – voit lunastaa ne ainoastaan Paninin puuttuvien tarrojen palvelusta!