TEX, tarina kuvina

BONELLI JA PANINI tarjoavat sinulle historiallisen kokoelman, joka paljastaa Lännen sankarimme moninaiset kasvot. Kerää nämä kaikki: 96 peruskuvaa, 24 hopeakuvaa ja 24 karheapintaista kiiltokuvaa ja voit elää uudelleen Tex-myytin avainhetket, vierailla tapahtumapaikoilla, kohdata ystävät ja vihamiehet ja paljon muuta.

48 pyöreäkulmaisen erikoistarran kokoelma auttaa sinua täydentämään ENNEN JULKAISEMATTOMAN SARJAKUVAN, joka alkaa sivulla 25. Täydennä ruudut kiinnittämällä niihin hahmot ja nauti tästä upouudesta
värillisestä tarinasta!

Lisäksi löydät jokaisesta kuoresta KERÄILYKORTIN, jossa on joku unohtumaton hahmo tai historiallinen ansikuva: käytä tämän albumin läpinäkyviä erikoistaskuja näiden fantastisten korttien keräämiseen!

Arvokkaat sketch cards: 10 taiteilijaa ja 50 piirrosta

50 onnekasta keräilijää löytää tavallisista kuorista sketch cardin, jossa on kuuluisan Tex-piirtäjän tekemä arvokas ALKUPERÄISPIIRROS. 50 ainutlaatuista, kokoelman ulkopuolista korttia, joita ei ole numeroitu ja joissa on piirtäjän signeeraus, Paninin holografitarraan lisättynä aitouden varmistamiseksi. Ne liitetään YLLÄTYKSINÄ NORMAALEIHIN KUORIIN (korvaamaan henkilö- tai kansikuvakorttia). Nämä ÄÄRIMMÄISEN HARVINAISET kortit ovat varta vasten piirtäneet Fabio Civitelli, Pasquale del Vecchio, Roberto Diso, Corrado Mastantuono, Alessandro Piccinelli, Giovanni Ticci, Andrea Venturi, Claudio Villa, Lucio Filippucci, Maurizio Dotti. Tähtiä vilisevä artistitiimi, joka haluaa kunnioittaa innokkaimpia (ja onnekkaimpia!) Texin ystäviä tämän historiallisen kokoelman puitteissa.

Tex Willer aloituspakkaus (kortit+tarrat) : 9,95 €

Tex Willer (kortit+tarrat) Paketti: 1,5 €

Tex Willer Ultimate Collectors Box: 35 €

© Sergio Bonelli Editore S.p.A.

002681BITCT_IT
Tex Willer - Cards

Yksittäisiä tarroja/kortteja täydentämään kokoelmasi

002681BITST_IT
Tex Willer - Stickers

Yksittäisiä tarroja/kortteja täydentämään kokoelmasi