Fantastic Beasts and Where to Find Them

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -tarrakokoelma

sisältää parasta Harry Potteria


TAIKAMAAILMAN UUSI AIKAKAUSI ALKAA! Panini on ylpeä voidessaan ilmoittaa upouuden taianomaisen tarrakokoelman julkaisusta. Jännittävä uusi kassamagneettielokuva Ihmeotukset ja niiden olinpaikat SEKÄ parasta Harry Potteria kaikista elokuvista saman upean tarrakokoelman sisällä!

Seitsemän Harry Potter -menestyskirjaa ja kahdeksan niihin perustuvaa Warner Bros. Pictures -kassamagneettielokuvaa on saattanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman J.K. Rowlingin velhomaailmaan.
Marraskuussa 2016 J.K. Rowlingin debyyttiä käsikirjoittajana juhlistaa kokoillan elokuva Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, joka vie meidät velhomaailman uuteen aikakauteen. Tarina sijoittuu vuoden 1926 New Yorkiin, aikaan yli 70 vuotta ennen ensitapaamistamme Harry Potterin kanssa.

Albumin ensimmäinen osa on omistettu elokuvalle Ihmeotukset ja niiden olinpaikat. Tyylikkäällä kultaisella musteella painettu tarra-albumi tarjoaa matkan elokuvan loistavimpiin hetkiin ja tutustuttaa sen uusiin uskomattomiin henkilöhahmoihin ja taikaolentoihin. Albumin toinen osa on omistettu Harry Potterin elokuville. Mukana on ikonisia kuvia, avainhetkiä ja henkilöhahmoja.

Erikoistarroihin sisältyy folio-, läpikuultavia, kultakimalle- ja lämpöreagoivia tarroja! Lämmitä tarraa sormillasi nähdäksesi, mikä taikaolento sille ilmaantuu! Aloituspakettiin sisältyy mahtava kaksoisalbumi ja 5 tarraa!

Aloituspaketti: 3,95€
Tarrapaketti: 0,80€

Copyright © 2016 Warner Bros. Entertainment Inc.
FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM characters, names and related indicia are © & TM Warner Bros. Entertainment Inc. WB SHIELD: TM & © WBEI.
J.K. ROWLING’S WIZARDING WORLD TM J.K. Rowling and Warner Bros.
Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s16)
HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & TM Warner Bros. Entertainment Inc.
Harry Potter Publishing Rights © JKR.